Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες σπιτιού και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ασφαλείαςεπενδύσεις θωρακισμένων πορτώνπόρτες αποθήκηςεσωτερικές πόρτεςμεσόπορτεςαξεσουάρ και πόμολα. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και τα σχέδια  μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες, είτε πόρτες εσωτερικού χώρου είτε ότι εσείς επιθυμείτε!

Ύπνος ήρεμος και ξέγνοιαστες διακοπές : 

 

Η κλειδαριά είναι χωνευτού τύπου CISA προσφέροντας έτσι την καλύτερη προστασία , μιας και δεν εξέχει κύλινδρος ή οποιοδήποτε μεταβλητό στοιχείο που μπορεί να παραβιαστεί από εξωτερική παρέμβαση.

Τα κλειδιά της είναι μορφή "καρφί" που έχουν υψηλό δείκτη προστασίας στην διάρρηξη bumping and picking  , επίσης μπορεί να γίνει αλλαγή των κλειδιών και της κλειδαριάς οποιαδήποτε στιγμή , τα συστήματα μας είναι όλα αναβαθμίσιμα .

 

  • Έχετε λίγο ή δύσχρηστο χώρο ;


Κανένα πρόβλημα , μπορούμε στο πτυσσόμενο κάγκελο να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για να γίνει και σπαστό στην βάση του και  να εξοικονομήσετε χώρο ,  να "μαζέψει" στο πλάι της πόρτας όταν δεν το χρειάζεστε και όταν θα το χρειαστείτε γυρίζει στους μηχανικούς μεντεσέδες του , σύρετε στους οδηγούς - που στηρίζονται περιμετρικά σε όλο το κάσσωμα - και πλέον σας έχει χαρίσει την ασφάλεια και την ηρεμία που αξίζετε.

 

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GranD

 

Θωρακισμένη πόρτα G14 Grand
Τιμή: 380€

  • Μονή θωράκιση, 14 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, μισάνοιγμα πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά κυλίνδρου με προστατευτικό Defender νέας τεχνολογίας και κλειδί αποτυπώσεως – ασφαλείας.
  • Συνοδεύεται από 5 κλειδιά – παράδοση στον ιδιοκτήτη σφραγισμένα .

 

Δείτε τη πόρτα