Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες σπιτιού και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ασφαλείαςεπενδύσεις θωρακισμένων πορτώνπόρτες αποθήκηςεσωτερικές πόρτεςμεσόπορτεςαξεσουάρ και πόμολα. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και τα σχέδια  μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες, είτε πόρτες εσωτερικού χώρου είτε ότι εσείς επιθυμείτε!

Δείτε όλες τις εσωτερικές πόρτες - μεσόπορτες και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα από εσωτερικές πόρτες - μεσόπορτες που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Στην Casa Di Porta θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και σε εσωτερικές πόρτες - μεσόπορτες, εισαγωγής Ιταλίας. Η κατασκευή στις μεσοπορτες είναι από πλαίσιο πόρτας ξύλινου τύπου fingerjoint γεμισμένο με σταθεροποιητικό πυρήνα honeycomb. Η πόρτα είναι καλυμμένη από κάθε πλευρά με mdf πάχους 7mm. Στον επιπλέον εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε μεντεσέδες διπλούς τριών ρυθμίσεων, κλειδαριά λουτρού και κλειδαριά ασφαλείας.

Στην τιμή της πόρτας εσωτερικού χώρου περιλαμβάνετε κλειδαριά, μεντεσέδες και λάστιχα. Μπορείτε να επιλέξετε πόμολα από τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε Best και  Karnik Hellas, αλλά και να μας προμηθεύσετε εσείς τα πόμολα που έχετε αγοράσει και προτιμάται για τις εσωτερικές  πόρτες σας.

Στις μεσοπορτες σας προσφέρουμε και σχέδια Inox και παντογραφικά.

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GranD

 

Θωρακισμένη πόρτα G14 Grand
Τιμή: 380€

  • Μονή θωράκιση, 14 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, μισάνοιγμα πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά κυλίνδρου με προστατευτικό Defender νέας τεχνολογίας και κλειδί αποτυπώσεως – ασφαλείας.
  • Συνοδεύεται από 5 κλειδιά – παράδοση στον ιδιοκτήτη σφραγισμένα .

 

Δείτε τη πόρτα