Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες σπιτιού και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ασφαλείαςεπενδύσεις θωρακισμένων πορτώνπόρτες αποθήκηςεσωτερικές πόρτεςμεσόπορτεςαξεσουάρ και πόμολα. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και τα σχέδια  μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες, είτε πόρτες εσωτερικού χώρου είτε ότι εσείς επιθυμείτε!

Πόρτες Εισόδου Πολυκατοικίας

 Ενδεικτικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 (Σε όλα τα μοντέλα για είσοδο υπάρχει κλειδαριά αυτόματου μπλοκαρίσματος CISA και μηχανισμός επαναφοράς της πόρτας - σούστα BKS , περιλαμβάνει την αποξήλωση, τα υλικά και την τοποθέτηση , δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

-----------------------------------------------------------------------------------

Η CasaDiPorta με την εμπειρία της στην κατασκευή και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών ασφαλείας σας προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας για την είσοδο του γραφείου και της πολυκατοικίας σας .

  • Ποιο είναι το πρώτο σημείο εισόδου για ένα διαρρήκτη με σκοπό να μπει στο σπίτι,στις αποθήκες ,στο γκαράζ και στη ζωή σας ; 

Μα φυσικά η είσοδος της πολυκατοικίας μας , μία πόρτα με πολλούς "ιδιοκτήτες"  που δεν φέρονται όλοι το ίδιο μεταξύ τους , καθιστώντας έτσι ανούσιο το να προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες γιατί δεν θα μπορέσουν όλοι να τους ακολουθήσουν , για διάφορους λόγους .

   

  Παράλληλα όμως η ασφάλεια μας είναι το πρώτο θέμα πλέον σε όλες τις πολυκατοικίες και η προφύλαξη της περιουσίας και της ζωής μας είναι θέμα σε κάθε γενική συνέλευση .

  Θα πρέπει όμως να αναλογιστούμε πως η δική μας ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , αποτελεί και την ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ / ΠΑΝΙΚΟΥ για κάθε άτομο που μπαίνει σε αυτήν  και υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία και διατάξεις για το πώς θα πρέπει να ασφαλίζει . Για παράδειγμα δεν μπορεί η είσοδος της πολυκατοικίας σε καμία περίπτωση να κλειδώνει χειροκίνητα (με κλειδί) και να μην υπάρχει ΕΞΟΔΟΣ κινδύνου για ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ σε περίπτωση κινδύνου , όπως πυρκαγιά , σεισμός , δίωξη κτλ. 

Η νομοθεσία αυτή περιγράφετε από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος,  στο Π.Δ. Νο 71/88  , με ανάρτηση στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΘΗΝΑ - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1988

καθιστώντας σημειώματα όπως αυτά :

Λανθασμένα και επικίνδυνα !

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην CasaDiPorta η πρόταση μας είναι απλή ,οικονομική,ασφαλής και σωστή προς κάθε διάταξη αλλά κυρίως ξεκούραστη και χωρίς δεσμεύσεις προς τους ενοίκους ή επισκέπτες της πολυκατοικίας μας . 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Μοντέλα : ALPHA ELECTRA και PRIME ELECTRA

 

Καλέστε μας σήμερα για δωρεάν επιμέτρηση στο χώρο της πολυκατοικίας σας και γνωρίστε τις νέες αυτόματες κλειδαριές κλειδώματος και ξεκλειδώματος στα μοντέλα θωρακισμένων θυρών μας .

Ξεκινήστε να "αφήνετε έξω" όσους πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι στο χώρο της πολυκατοικίας σας και προστατεύστε κάθε κοινόχρηστο χώρο όπως αποθήκες , γκαράζ , ταράτσα ,λέβητα κτλ 

 

 Κοντά σας ακόμα πιο άμεσα ...δείτε το video από το κατάστημα  " kleithropoios.gr " με συμβουλές  για την είσοδο της πολυκατοικίας σας : 

 

Η ασφάλεια σας είναι και στα δικά μας χέρια !

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να μαθαίνετε τα πραγματικά νέα στο χώρο της ασφάλειας 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GranD

 

Θωρακισμένη πόρτα G14 Grand
Τιμή: 380€

  • Μονή θωράκιση, 14 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, μισάνοιγμα πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά κυλίνδρου με προστατευτικό Defender νέας τεχνολογίας και κλειδί αποτυπώσεως – ασφαλείας.
  • Συνοδεύεται από 5 κλειδιά – παράδοση στον ιδιοκτήτη σφραγισμένα .

 

Δείτε τη πόρτα