Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες σπιτιού και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ασφαλείαςεπενδύσεις θωρακισμένων πορτώνπόρτες αποθήκηςεσωτερικές πόρτεςμεσόπορτεςαξεσουάρ και πόμολα. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και τα σχέδια  μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες, είτε πόρτες εσωτερικού χώρου είτε ότι εσείς επιθυμείτε!

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Διαλέξτε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εξασφαλίστε την ασφάλεια για εσάς αλλά και για την οικογένεια σας. Με τις θωρακισμένες πόρτες που σας προτείνουμε θα αφήσετε όλους τους "ανεπιθύμητους επισκέπτες" έξω από το σπίτι σας.

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECOSAFE
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECOSAFE Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GRAND
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GRAND Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GRAND 16
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GRAND 16 Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GRAND 16 ALARM
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GRAND 16 ALARM Δείτε τη πόρταΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALPHA ELECTRA
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALPHA ELECTRA Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PRIME ELECTRA
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PRIME ELECTRA Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECO BLIND
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECO BLIND Δείτε τη πόρτα
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛ/ΚΙΑΣ
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Δείτε τη πόρτα

 

Η Casa Di Porta σας παρουσιάζει τα μοντέλα της για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας διαμερισμάτων που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, θωρακισμένες πόρτες μονής ή διπλής θωράκισης, με πολλαπλά σημεία κλειδώματος, χειροκίνητης ή απόλυτα αυτοματοποιημένης χρήσης, πόρτες που θα σας ασφαλίσουν ενάντια σε κάθε κακόβουλο επισκέπτη. Από το μοντέλο EcoSafe που σας χαρίζει ασφάλεια με τον πλέον οικονομικότερο τρόπο στην σημερινή αγορά θωρακισμένης πόρτας έως και την Prime Electra, το απόλυτο εργαλείο ασφάλειας και έλεγχου της οικίας σας τόσο σε τοπικό όσο και σε απομακρυσμένο επίπεδο λειτουργίας.

Εάν έχετε την χαρά να κατοικείτε σε μονοκατοικία τοτε η Casa Di Porta σας προσφέρει όλα της τα μοντέλα υπενδεδυμένα και προστατευμένα από τις καιρικές μεταβολές και συνθήκες όπως αρμόζει σε κάθε πόρτα εξωτερικού χώρου. Πόρτες υπενδεδυμένες με αλουμίνια επένδυση, με inox στοιχεία επιφάνειας και διακοσμητικά χώρου, όλα σε τύπους και υλικά που έχουν σχεδιαστεί για υγρασία, ζέστη αλλά και ισχυρές καταπονήσεις ,από αξιόλογα Ελληνικά εργοστάσια με την εγγύηση της άμεσης συντήρησης και αντικατάστασης.

H Casa Di Porta καινοτομεί στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και συγκεκριμένα στον χώρο της θωρακισμένης εισόδου πολυκατοικίας, προσφέροντας σας τα 2 απόλυτα εργαλεία ασφάλειας του πρωταρχικού χώρου πριν την δική σας οικία. Είμαστε άμεσοι συνεργάτες των Ιταλικών  εργοστασίων ISEO-FIAM  και  CISA και εξουσιοδοτημένοι Service Suppliers στην Ελλάδα,  των ηλεκτρομηχανικών κλειδαριών νέας τεχνολογάας ISEO FIAM  X-1R.  Πόρτες ασφαλείας με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εγκέφαλο που «έξυπνα» κλειδώνει και ξεκλειδώνει την είσοδο της πολυκατοικίας σας, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο στην ασφάλεια της.

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GranD

 

Θωρακισμένη πόρτα G14 Grand
Τιμή: 380€

  • Μονή θωράκιση, 14 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, μισάνοιγμα πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά κυλίνδρου με προστατευτικό Defender νέας τεχνολογίας και κλειδί αποτυπώσεως – ασφαλείας.
  • Συνοδεύεται από 5 κλειδιά – παράδοση στον ιδιοκτήτη σφραγισμένα .

 

Δείτε τη πόρτα