Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες σπιτιού και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ασφαλείαςεπενδύσεις θωρακισμένων πορτώνπόρτες αποθήκηςεσωτερικές πόρτεςμεσόπορτεςαξεσουάρ και πόμολα. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και τα σχέδια  μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες, είτε πόρτες εσωτερικού χώρου είτε ότι εσείς επιθυμείτε!

Επενδύσεις θωρακισμένων πορτών

Δείτε όλες τις επενδύσεις θωρακισμένων πορτών και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα από επενδύσεις πόρτας που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Η Casa Di Porta σας προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία επενδύσεων σε θωρακισμένες πόρτες , επενδύσεις θωρακισμένων πορτών που θα καλύψουν ανάγκες τόσο για ασφάλεια και προστασία από καιρικές συνθήκες όσο και για καλαισθησία και προσωπικό γούστο. Επενδύσεις θωρακισμένων πορτών από Laminate , PVC και αλουμίνιο, σε όλους τους χρωματισμούς και σε δεκάδες σχέδια είτε παντογραφικά είτε χειροποίητα .
 
 
 
ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΙΚΑ
(πατημένο σχέδιο στο ξύλο , δηλαδή το σχέδιο είναι σε εσοχή - βαθούλωμα)
 
 
 
Διαλέξτε ακόμα και το δικό σας χρώμα μέσα από δείγματα που έχετε βρει  και εμείς θα σας προτείνουμε το κοντινότερο ιδανικό χρωματικό κωδικό ώστε να τον προσαρμόσουμε στην δική σας θωρακισμένη πόρτα, έτσι ώστε να ταιριάξει ομοιόμορφα με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού σας . Όλα μας τα προϊόντα είναι επώνυμα και οι βαφές που χρησιμοποιούμε είναι κωδικοποιημένες για να μπορούμε συνέχεια να σας προσφέρουμε εξίσου σταθερή ποιότητα. 
 
 
ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΙΝΟΞ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
(εξωτερικές βέργες κουμπωτές στην ξυλεία, στοιχεία inox)
 
 
 
 
 

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ G14 GranD

 

Θωρακισμένη πόρτα G14 Grand
Τιμή: 380€

  • Μονή θωράκιση, 14 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, μισάνοιγμα πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά κυλίνδρου με προστατευτικό Defender νέας τεχνολογίας και κλειδί αποτυπώσεως – ασφαλείας.
  • Συνοδεύεται από 5 κλειδιά – παράδοση στον ιδιοκτήτη σφραγισμένα .

 

Δείτε τη πόρτα