Η Casa Di Porta με την υποστήριξη του kleithropoios.gr, εξειδικεύεται στην μελέτη – κατασκευή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας για την οικία και την επιχείρηση σας. Προσφέρουμε τεχνικό έλεγχο και διασφάλιση κάθε εισόδου της οικία σας  με πόρτες σπιτιού όπως πόρτες ασφαλείαςπόρτες θωρακισμένεςπόρτες εσωτερικού χώρουπόρτες αποθήκης μεταλλικές ή πυροπροστασίας για λέβητες, αλλά και εξωτερικές προστασίες όπως σταθερά κάγκελα χειροποίητα και πτυσσόμενες σιδεριές  ειδικά διαμορφωμένα στα δικά σας μέτρα, ανοιγόμενα και σπαστά . Σας παρέχουμε πόρτες ασφαλείας και για εισόδους πολυκατοικιών και εξωτερικές πόρτες ασφαλείας που  ανταποκρίνονται σε κάθε καταπόνηση από καιρικά φαινόμενα.

Σε κάθε δικό σας κάλεσμα, το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται δωρεάν στο χώρο σας, μαζί βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ασφάλιση του, τόσο στον τομέα της ασφάλειας με πόρτες σπιτιού όσο και στον τομέα της καλαισθησίας με βάση τον χρωματισμό, τα είδη και έπιπλα σπιτιού ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες σας ανάγκες. Καλέστε μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε κάθε απορία για τις κλειδαριές, τον τρόπο λειτουργίας και ασφάλειας της πόρτας ασφαλείας αλλά και τα διαφορετικά μοντέλα που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Στην Casa Di Porta θα βρείτε την πόρτα ασφαλείας που σας ταιριάζει και ένα σύμμαχο στην ασφάλεια της οικίας και της οικογενείας σας. Με άξονα μας εσάς και γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσχέρειες που όλοι αντιμετωπίζουμε μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις για την δυνατότητα του καθενός, οικονομικές πόρτες σπιτιούοικονομικές πόρτες ασφαλείας αλλά και πόρτες ασφαλείας που θα μπορούσαν να σταθούν αντάξιες έργων τέχνης.

Με βάση την Ελληνική αγορά και τους Έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές συνεργαζόμαστε κατά βάση με τοπικές μονάδες επιβραβεύοντας κάθε Ελληνική προσπάθεια, πράξη που μας επιτρέπει την γρήγορη ανταπόκριση τόσο σε επίπεδο service, όσο και σε ανταλλακτικά. Οι πόρτες σπιτιού – πόρτες ασφαλείας είναι Ελληνικής προέλευσης και κατασκευής με εγγύηση και φέρουν πιστοποιητικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του ΕΛΟΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 και συγκεκριμένα για πόρτες ασφαλείας και κατά Applus για τις πόρτες πυρασφάλειας.