Πόρτα Ασφαλείας Grand 16

//Πόρτα Ασφαλείας Grand 16
Πόρτα Ασφαλείας Grand 162018-11-30T17:49:41+00:00

Project Description

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας G16 GranD Τιμή: 480 €

  • Διπλή θωράκιση, 16 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας, αλλά και την μεταβολή της καθ` ύψος όταν θα χρειαστεί να επισκευαστεί ή να αλλαχθεί το πάτωμα της οικίας.
  • Ενίσχυση κοιλοδοκού στην κάσα της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης , που λειτουργεί όταν εφαρμόσει η πόρτα.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Κλειδαριά CISA γραναζωτή που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της κλειδαριάς με μικρό κλειδί ασφαλείας CISA ή Securemme K2 και Defender (εξωτερική προστασία αφαλού).

Ολοκληρωμένη λύση για ασφάλεια οικίας και επιχείρησης , χωρίς να πρέπει να πληρώσετε μια περιουσία .

Η G16 GranD είναι ένα πλήρως αναβαθμίσιμο σύστημα που εγγυάται την άψογη λειτουργία και ασφάλεια της οικίας σας – χωρίς προβλήματα και δεσμεύσεις .

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.