Project Description

ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ Smart ΚΛΕΙΔΩΜΑ

  • Διπλή θωράκιση, 16 σημείων κλειδώματος.
  • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες με μπίλια που εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας.
  • Ενίσχυση κοιλοδοκού στην κάσα της πόρτας.
  • Αυτόματος ανεμοφράκτης.
  • Παρέχεται κλειδαριά , πόμολα, πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών.
  • Επιλογή ξυλείας PVC ή Laminate έσω/έξω χωρίς σχέδιο και εργοστασιακά πόμολα με επιλογή μπρονζέ ή νίκελ
  • Κύλινδρος υπερασφαλείας MLS της MAUER , όμιλος ABLOY , με μή αντιγραφόμενο κλειδί , προστασία σπασίματος , παλινδρόμησης και τρυπήματος . Ιδανικό για τον απόλυτο έλεγχο των κλειδιών και τις διακίνησης τους σε 3ους όπως συνεργεία , βοηθητικό προσωπικό κτλ

Κλειδαριά Fiam Iseo ηλεκτρομηχανική με σύστημα ηλεκτρικού κλειδώματος και ηλεκτρικό κυπρί ταυτόχρονης λειτουργίας , δέν επιτρέπει την εισαγωγή διαρρηκτικής ταυτότητας αφού είναι ΠΑΝΤΑ κλειδωμένη και παρεχει ΜΟΝΙΜΗ προστασία κατά των διαρρηκτών. Συνδέεται με το ηλεκτρικό σύστημα που προυπάρχει και δεν απαιτεί αλλαγές στα διαμερίσματα αλλά και στο κεντρικό θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας.

Ο απόλυτος έλεγχος της πόρτας ασφαλείας και της εισόδου πολυκατοικίας.

Αδιάρρηκτη – Απόλυτα ασφαλισμένη πόρτα ασφαλείας – Μόνιμα κλειδωμένη – SMART Center controll – απομακρυσμένος έλεγχος * – Λειτουργία πρωταρχική κλειδιού με επιλογές :

α) Κλειδί εξωτερικά και εσωτερικό μπουτόν ανοίγματος της πόρτας για να βγούμε .

β) Πάνελ κώδικα εξωτερικά και μπουτόν εσωτερικα της πόρτας για να βγούμε.

γ) Τηλεχειρισμός εξωτερικά και μπουτόν εσωτερικά της πόρτας για να βγούμε .

Το μοντέλο PRIME ELECTRA δεν είναι απλά μια πόρτα ασφαλείας  , είναι ο έξυπνος δίαυλος επικοινωνίας στην είσοδο της πολυκατοικίας σας  που προστατεύει 24 ώρες άγρυπνος φρουρός κάθε διαμέρισμα , γκαράζ και αποθήκες .

*στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα σταθερά περιμετρικά της εισόδου πολυκατοικίας  – Η τιμή περιλαμβάνει  πόρτα ασφαλείας ολοκληρωμένη , επενδεδυμένη ,το κάσσωμα της και την εσωτερική δομή της με κλειδαριά CISA Block . Η εικόνα είναι ενδεικτική μίας δομής σε είσοδο πολυκατοικίας. Πλέον ΦΠΑ 24%